Fenerbahçe'nin Konyaspor Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu! 4 Eksik Birden Fenerbahçe'nin Konyaspor Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu! 4 Eksik Birden

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gerçekleşmesi planlanan 2023 Turkcell Süper Kupa maçı öncesi yaşanan Atatürk pankartı ve tişörtü krizi nedeniyle büyük bir kriz patlak verdi. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün pankartı ve tişörtlerine Suudi yetkililer tarafından izin verilmemesi üzerine Galatasaray ve Fenerbahçe, maça çıkmama kararı aldı.

Süper Kupa maçı öncesi stadyumda sergilenmesi planlanan 'Yurta Sulh, Cihanda Sulh' pankartı ve Atatürk görselli tişörtler Suudi yetkililer tarafından reddedilince, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile acil bir toplantı gerçekleştirdi.

Yapılan toplantının ardından Galatasaray ve Fenerbahçe, maça çıkmama kararı alarak karşılaşmanın iptal edildiğini duyurdu. İki takımın futbolcularının gece geç saatlerde Türkiye'ye dönmesi bekleniyor. Bu olay, Türk futbol tarihinde benzeri görülmemiş bir krizi beraberinde getirirken, sosyal medyada da geniş bir yankı uyandırdı.

Kaynak: cumhuriyet