Sosyal Medya Fenomeni Tayyar Öz ve Özlem Öz Çiftinin Tüm Mal Varlıklarına El Konuldu

Ünlü müzisyen Teoman çocuklar için gitarını sattı Ünlü müzisyen Teoman çocuklar için gitarını sattı

Sosyal medya fenomeni Tayyar Öz ve Özlem Öz çiftinin tüm mal varlıklarına el konuldu. Dilan Polat'ın 2019 yılında 'Şampiyonlar Ligi' notuyla paylaştığı fotoğraftaki sosyal medya fenomenleri de Polat davasına dahil edilerek mal varlıklarına el konuldu.

Sosyal medya platformlarında yaptıkları paylaşımlarla dikkat çeken Tayyar-Özlem Öz çiftinin tüm mal varlıklarına el konuldu. Tutuklu olan Dilan Polat'ın 2019 yılında 'Şampiyonlar Ligi' notuyla paylaştığı fotoğraftaki sosyal medya fenomenleri de Polat davasına dahil edilerek mal varlıklarına el konuldu.

Tayyar Taylan Öz ve eşi Özlem Öz'ün sahibi olduğu güzellik merkezi ve sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar nedeniyle Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında taşınır ve taşınmaz tüm mal varlıklarına el konuldu.

Öz çifti hakkında başlatılan soruşturma, 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma', 'Resmi belgede sahtecilik', 'Vergi usul kanununa muhalefet' ve 'Malvarlığı değerlerinin gayri meşru kaynağını gizlemek' suçlamalarını içeriyor.

Ayrıca, Öz çifti ve Özlem Öz'ün annesi hakkında yurt dışı çıkış yasağı kararı alındı.

Dilan Polat'ın 2019 yılında 'Şampiyonlar Ligi' notuyla paylaştığı fotoğrafta yer alan diğer sosyal medya fenomenleri de davaya dahil edilerek taşınır ve taşınmaz tüm mal varlıklarına el konuldu. Soruşturma devam ederken, gelişmeler kamuoyu ile paylaşılmaya devam edilecek(Haberglobal)

Editör: Haber Merkezi