Yenikapı'da  etkinlik nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak Yenikapı'da etkinlik nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde, izin gününde kendisine ait araçla ters yöne giren bir polis memuru ile trafikte bir sürücü arasında çıkan yol verme tartışması kanlı bitti. Polis memuru, yaşanan tartışmanın ardından sürücüyü bacağından silahla vurarak yaraladı. Olayın ardından polis memuru gözaltına alınırken, yaralı sürücü ise hastaneye kaldırıldı.

18 Mart 2024 tarihinde saat 14.30 sularında Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Millet Caddesi'nde meydana gelen olayda, kendisine ait araçla izin gününde seyir halinde olan bir polis memuru, ters yöne girmesiyle bir sürücü ile yol verme meselesi nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın giderek şiddetlenmesiyle birlikte polis memuru, silahını çıkararak sürücüyü bacağından vurdu.

Olay yerine sağlık ekipleri ve polis çağrıldı. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis memuru gözaltına alındı. Mahalle sakinlerinden Sadık Şengül, yaşananları şu şekilde aktardı: "Biz içerideydik, silah sesi duyduk. Önce kavga seslerini duyduk, sonra dışarı çıktık. O anda silah seslerinin de geldiğini duyduk. Yaralanan adamın yerde olduğunu gördük. Öncesinde kavga, bağrışma seslerinin geldiğini duydum. Yaralının durumu iyiydi, bacağından kan aktığını gördük. Hastaneye götürdüler."

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Son Dakika