EURO 2024 Finalinde İspanya ile İngiltere Karşı Karşıya EURO 2024 Finalinde İspanya ile İngiltere Karşı Karşıya

F.Bahçe, Beşiktaş'ı 7 maçta yenemedi

Süper Lig'in 15. maç gününde yarın Beşiktaş'ı konuk edecek olan F.Bahçe, Bianconeri ile oynadığı son 7 karşılaşmada galibiyet alamadı.

Süper Lig'in 15. maç gününde F.Bahçe, Beşiktaş'ı konuk edecek.


Tüpraş Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Ligde oynadığı 14 maçta 12 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 37 puan toplayan Fenerbahçe, averajda Galatasaray'ın önünde lider durumda

Trabzonspor mağlubiyeti ve Adana Demirspor beraberliğinin ardından sarı-lacivertli ekip, evinde Fatih Karagümrük'ü 2-1, Sivasspor'u da 4-1 mağlup ederek ligde yükselişe geçti.

BEŞİKTAŞ'A 7 MAÇTA KAZANMAK İMKANSIZ

F.Bahçe, Süper Lig'de Beşiktaş'la oynadığı son 7 karşılaşmada galibiyet alamadı. Şampiyonanın son gününde rakiplerine evinde 4-2 mağlup olan sarı-lacivertli ekip, çıktığı 7 maçtan 4 beraberlik ve 3 yenilgiyle ayrıldı.

Bu periyotta F.Bahçe rakip kaleye 9 gol atarken, 14 gol yedi. Tüpraş stadında şu ana kadar oynadığı 7 lig maçında 5 beraberlik ve 2 yenilgi alan sarı-lacivertli ekip, deplasmandaki tek galibiyetini ise 5 Şubat 2017'de oynanan ve 1-0 biten Ziraat Türkiye Kupası maçında elde etti.

BECAO VE ZAJC GÖMLEĞİ KULLANMAYACAK


Sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao ve Miha Zajc, F.Bahçe'nin Beşiktaş ile oynayacağı derbide forma giyemeyecek.

Artık iyileşen Djiku'nun maç kadrosunda yer alması gerekiyor. Bu oyuncunun ilk beşte yer alıp almayacağı maç sırasında belirlenecek.

Takımda görev yapan Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş ise bir maç kaçıracak. Bu oyuncuların saha ekibinde yer alıp almayacağı henüz belli değil.

SINIRDA CRESPO VE SAMET

F.Bahçe'de Beşiktaş maçı öncesi kartta 2 isim var.

Trabzonspor, Fatih Karagümrük ve Sivasspor maçlarında sarı kart gören Samet Akaydın, Beşiktaş deplasmanında kart görmesi halinde takımını Konyaspor maçında yalnız bırakacak.

Antalyaspor, Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük karşısında sarı kart gören Miguel Crespo ise yarınki maç öncesinde şüpheli olan bir diğer isim.

KARTAL SABİTLERİ TADIC VE SZYMANSKI

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın bu sezon tüm karşılaşmalarda forma giydiği isimler Dusan Tadic ve Sebastian Szymanski oldu.

Her iki oyuncu da ligde ve Avrupa'da 25 maç oynadı.

Dusan Tadic, ligde oynadığı 14 maçta 6 gol atıp 5 asist yaparken, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 25 maçta 10 gol atarak takım arkadaşlarına 6 gol attırdı.

Sebastian Szymanski 25 maçta 10 gol ve 9 asist kaydetti. Polonyalı futbolcu, 14 lig maçında 7 gol atarken, 4 de asist yaptı.

GÖZLERİNİZ DZEKO'DA OLSUN

F.Bahçe'nin bu sezon gol kralı Edin Dzeko, ligdeki 3 maçlık aradan sonra EMS Yapı Sivasspor'a attığı gollerle gol sayısını 11'e çıkardı.

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın hücumda en güvendiği isimlerden biri olan 37 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş karşısında hücumda takımının en önemli varlığı olacak.(karar)

Editör: Haber Merkezi