Survivor All Star'da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı'nın Acil Durum Konseyi'nde duyurduğu kararla, bir Kırmızı Takım yarışmacısı takım arkadaşlarına veda ederek Mavi Takım'a katıldı.

Acil Durum Konseyi'nde takımlar arasındaki denge sorunu ele alındı. Kırmızı Takım'ın 9 kişi olması ve Mavi Takım'ın sadece 6 kişiye düşmesi nedeniyle, Acun Ilıcalı, bir ismin Mavi Takım'a geçeceğini açıkladı. Yapılan konseyde, diğer takıma katılacak isim olarak Merve Aydın belirlendi. Merve, yarışmanın ilerleyen bölümlerinde Mavi Takım'ın bir parçası olacak.

Acun Ilıcalı'nın açıklaması şu şekilde:

Simge Sağın : 'Şampiyonluk kutlamalarına iyi ki de gitmişim' Simge Sağın : 'Şampiyonluk kutlamalarına iyi ki de gitmişim'

"Düellolarda Kırmızı Takım'ın çok düello kazanması sayıyı dengesizleştirdi. O yüzden güzel bir durum var iki takım arasında. Ama dengeli olmayan tek şey şu an kadın sayısı. Arkadaşlar, Survivor'da bu Acil Durum Konseyi'nin ana sebebi bu dengesizliği gidermek. Şimdi, tahmin edeceğiniz gibi 4 başarılı kadın yarışmacı Kırmızı Takım'da yapmamız gereken bir kadın yarışmacının Mavi Takım'a geçmesi."

Survivor All Star takipçileri, Merve'nin Mavi Takım'a katılmasıyla rekabetin daha da kızışacağını bekliyor.

Kaynak: cumhuriyet