Survivor All Star'da heyecan dolu anlar yaşandı! Son düello sonrası gerçekleşen ilk ödül oyununda yarışmacılar zorlu bir mücadele verdi. Kazanan takım, ödül olarak lezzetli bir et dönerin tadını çıkardı.

Düellonun final eşleşmesinde rakibi Yaman Keleş'i yenerek adada kalmayı garantileyen 17-24, duygularını ve düşüncelerini paylaştı. Batuhan, "Yaman bence burayı en çok isteyen yarışmacılardan bir tanesiydi. Elinden geleni de zaten 3-3'e getirerek yaptı. Parkurun uzaması, ben iki saat oynarız diye düşünüyordum ama 6 saat sürekli odaklı, düelloda olmak insanın beynini de vücudunu da yoruyor. Bir yerden sonra artık odağın kaymaya başlıyor. Odağını kaybettiğin zaman işte atamayana atarlar. 3-3'e getirmesini beklemiyordum. Dediğim gibi algım bir anda dağıldı. Gerçekten çok yoruldum. Hakkımızda hayırlısı." şeklinde konuştu.

Seda Bakan'ın baby shower çıkışı olay yarattı! Seda Bakan'ın baby shower çıkışı olay yarattı!

Ödül oyununda ise mavi takım, 5-3'lük skorla zorlu mücadeleyi kazanarak et döner ödülünü aldı. Takımın keyifli anlar yaşadığı bu ödül, yarışmacıların moralini yükseltti.

Survivor All Star'da yaşanan bu heyecan dolu anlar, izleyicilerin de ilgisini çekiyor ve yarışmanın gelecek bölümleri için merak uyandırıyor. Takımın bir sonraki ödül oyununda nasıl bir performans sergileyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Kaynak: milliyet