Survivor All Star'da beklenmedik bir veda yaşandı. Eleme düellosuna kalan Sahra Işık, çekimlere dahil olmadan yarışmadan çekilme kararı aldı.

Ünlü şarkıcı Kalben 'in arkadaşı videoya kaydedip polise göndermiş! Ünlü şarkıcı Kalben 'in arkadaşı videoya kaydedip polise göndermiş!

Ardından, gözdağı verdiği bir paylaşım yaparak isim vermeden ateş püskürdü.

Survivor'dan çekilen Sahra Işık gözdağı verdi: Ben yanarken buz gibi durmak neymiş anlatacağım size

Sunucu Murat Ceylan'ın "Bu gece 4 adayımız vardı, ancak Sahra maalesef Survivor All Star'a veda etti" açıklamasının ardından Instagram hesabından paylaşım yapan Işık, "Hayatımı bitirmeye çalışanların beni ailemle vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum. N.M.S" ifadelerini kullandı.

Hedef gösterdiği paylaşımının ardından herhangi bir açıklama yapmayan Sahra, "Ateş gibi yanarken buz gibi durmak neymiş anlatacağım size" yazılı bir paylaşım daha yaptı. Ancak ünlü ismin kimi hedef aldığı ise merak konusu oldu.

Öncesinde bir iddiayı gündeme getiren "quartekk" isimli bir hesap, Sahra'nın eşi İdris Aybirdi'ye Seda Aktuğlu'nun "Adada arkandan senin servetine çökmek istediğini söylediğini" ileri sürdü. Bunun üzerine ekip Sahra ile konuştu.

Ağlayarak ekiple konuşan Sahra, çekilmek istediğini belirterek özel uçakla hemen İstanbul'a gitmek istediğini ifade etti. İddianın hedefinde olan Seda henüz bir açıklama yapmadı. Sahra'nın vedasının ardından eşi Aybirdi'nin de Dominik'e gitmesi dikkat çekti.

Kaynak: haberler.com