Tahkim Kurulu'ndan Ertuğrul Doğan ve Erden Timur'a İndirim Kararı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ve Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur hakkında verilen cezalarda indirim kararı aldı.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Ertuğrul Doğan'a, Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrasındaki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle verilen 45 gün hak mahrumiyeti ve 210 bin lira para cezasında indirim yapıldı. Ertuğrul Doğan'ın cezası 30 gün ve 142 bin 857,14 lira olarak düzeltildi. Ayrıca, hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamalarına verilen 200 bin lira para cezası onandı.

Erden Timur'a ise medyaya verdiği demeçteki sportmenliğe aykırı hareket ve hakemlere yönelik açıklamalardan dolayı uygulanan 30 gün hak mahrumiyeti ve 143 bin lira para cezasında indirime gidildi. Hak mahrumiyeti 21 güne, para cezası ise 100 bin liraya indirildi.

Galatasaray'a Kolombiyalı Sağ Kanat Transfer İçin Devler Takipte Galatasaray'a Kolombiyalı Sağ Kanat Transfer İçin Devler Takipte

Ayrıca, Tahkim Kurulu, milli futbolcu Enes Ünal ile menajeri Batur Altıparmak arasındaki uyuşmazlık konusunda yapılan itiraza da karar verdi. Enes Ünal'ın feshinin haksız olduğu tespit edilerek, Batur Altıparmak'a 150 bin Euro ödenmesine hükmedildi.(Karar)

Editör: Haber Merkezi