İzmir'de taksi şoförünü vurarak parasını çalan şüpheli, ifadesinde olayın plansız olduğunu söyledi.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde taksi şoförü Oğuz Erge (44), D.A.'yı aldı. Başında kapüşonlu ve cerrahi maske bulunan (19), dün saat 03.30 sıralarında Buca Gediz ilçesinden Gaziemir'e doğru yola çıktığını belirtti.

Balıkesir'de Ata Emre Akman için bir araya gelindi Balıkesir'de Ata Emre Akman için bir araya gelindi

Savcının arka koltuktan tabancayla 3 el ateş ettiği Oğuz Erge, ağır yaralandığı İzmir Atatürk Araştırma ve Eğitim Hastanesi'nde hayatını kaybetti.


 

ZANLI OPERASYONLA YAKALANDI

Erge'nin parasını, eşyalarını ve aracını alarak kaçan şüpheli DA, Buca'da saklandığı eve yapılan operasyonda, polisin 70 güvenlik kamerası tarafından kaydedilen yaklaşık 110 saatlik görüntüleri incelemesinin ardından yakalandı. olay yeri ve çevresi.



"GASP AMACIYLA TAKSİYE BİNMEDİM"

Şüphelide tabanca, mermi kovanları, çalıntı para, telefon ve kulaklık ele geçirilerek gözaltına alındı. Karakolda evrakları tamamlanan bölge savcısı, adliyeye sevk edildi. İfadesinden şüphelinin gasp amacıyla taksiye binmediğini, kazanın kendiliğinden meydana geldiğini belirttiğini öğreniyoruz.




TABANCADAKİ 3 FİŞEĞİ DE KULLANMIŞ

Daha önce intihara teşebbüs eden zanlının olayda kullandığı ruhsatsız silahta 3 adet fişek bulunduğu ve bunlardan 3'ünü olayda kullandığı öğrenildi. Şüpheli sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

ANBEAN ARAÇ KAMERASINDA: YAA BAZI İNSANLARA GÜVENMİYORUZ

Şüphelinin gideceği yere vardığı ve beline dayadığı silahla Erge'ye koltuğunun arkasından 3 el ateş ettiği ve "Ah, bazı insanlara güvenmiyoruz" dediği anlar kamera görüntülerine yansıdı. Kayıtlarda ayrıca şüphelinin mermi kovanlarını aldığı, yaralı sürücüyü ittiği, ceketinin ceplerini aradığı ve "Para nerede?" diyerek aracı aradığı da görülüyor.


MESLEKTAŞLARINDAN KONVOYLU PROTESTO

Diğer taraftan; İzmir Atatürk Araştırma ve Eğitim Hastanesi'nde toplanan taksi şoförleri, Oğuz Erge'nin naaşını İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürmeye hazırlanan nakliye aracının arkasında konvoy oluşturarak yolda korna çalarak kazayı protesto etti.

(HABERLER.COM)

Kaynak: HABERLER.COM