Tanju Özcan: Baba Evi’ne döndüm

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclisi, daha önce partiden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın af talebini kabul ederek, Özcan'ın partiye dönmesine onay verdi. Haber, Tanju Özcan'ın sosyal hesaplarından yaptığı paylaşımla duyuruldu.

Özcan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bolu İl Başkanımız Tahsin Mert Karagöz'den az önce güzel bir haber aldım. Babamın evine döndüm." Ayrıca: "Sayın Cumhurbaşkanımız Özgür Özel'e ve Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Atatürk'ün partisinde ve onun ilkeleri çerçevesinde siyaset yapmaya devam edeceğim. Mesajında ​​"Her şey çok daha iyi olacak" dedi.

AKP İl Meclis Üyesi İbrahim Efe'ye disiplin soruşturması başlatıldı! AKP İl Meclis Üyesi İbrahim Efe'ye disiplin soruşturması başlatıldı!


26 Temmuz'da CHP Yüksek Disiplin Kurulu tarafından partiden ihraç edilen Tanju Özcan, yeniden göreve başlamak için partiye başvurdu ve başvurusu kabul edilince CHP'ye geri döndü. Siyasi sahne arkası ve Bolu, Özcan'ın kararı büyük bir etki yaratırken, CHP ve dayanışma birimi dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi