Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Selvilitepe Mahallesi'nde bulunan bir apartman dairesinde yaşanan korkunç bir olayda, 3 çocuk annesi Hatice Ebem (39), kocası Mirza Ali Ebem (48) tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Cinayetin ardından katil zanlısı olan Mirza Ali Ebem ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, saat 17.30 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, Mirza Ali Ebem ile eşi Hatice Ebem arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Mirza Ali Ebem, eşine bıçak darbeleri indirdi ve Hatice Ebem kanlar içinde yere yığıldı. Ardından, katil zanlısı Ebem tüfekle havaya ateş etti. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kayseri'de Korkunç Kaza: Ölüm anne ile oğlunu ayırdı Kayseri'de Korkunç Kaza: Ölüm anne ile oğlunu ayırdı

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Hatice Ebem'in hayatını kaybettiği belirlendi. Bu acı haber üzerine Hatice Ebem'in yakınları büyük bir üzüntü yaşadı ve olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Katil zanlısı Mirza Ali Ebem polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, Hatice Ebem'in cenazesi, polis ve savcının incelemelerinin ardından Turgutlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: DHA