Sinema sektörü çalışanları 77. Cannes Film Festivali'nde protesto düzenledi Sinema sektörü çalışanları 77. Cannes Film Festivali'nde protesto düzenledi

Görünüşe göre Taylor Swift'in şarkı sözlerine olan tutkusu kanında var. Swift'in soy ağacını araştıran bir şirket, ünlü pop sanatçısının Amerikalı şair Emily Dickinson ile akraba olduğunu ortaya çıkardı. İnsanların soyağacını araştıran Ancestry şirketi, 6. yüzyılın efsanevi Amerikalı şairi Dickinson konusunda Swift ile işbirliği yaptı. Birinci derece kuzen olduklarını açıkladı.

Ancestry Instagram hesabında yayınlanan gönderide şu ifadelere yer verildi:

"Sakinleşmemiz lazım... Peki ama büyük bir haberimiz olduğunda nasıl sakinleşebiliriz? Ünlü Amerikalı şairler Taylor Swift ve Emily Dickinson 6. kuzenler".

BÜYÜKBÜYÜK BABALARI AYNI

1830-1886 yılları arasında yaşayan Dickinson, ölümü bir arabacı olarak anlattığı "Umut, O Kıllı Şey" gibi şiirleriyle tanınır. Ancestry'e göre Swift ve Dickinson 17 yaşındaydı. Kendisi 19. yüzyılda yaşamış bir İngiliz göçmeninin soyundan gelmektedir. Swift dokuzuncu onun büyük büyükbabası ve Dickinson'ın altıncı büyük büyükbabası Windsor, Connecticut'a yerleşen ilk insanlar arasındaydı. Swift'in "Evermore" adlı 2020 albümü, Dickinson'ın doğum günü olan 10 Aralık'ta duyuruldu. O dönem bazıları albümün isminin Dickinson'ın "One Sister Have I in Our House" adlı şiirinden geldiğini iddia etmişti.

Swift, Nashville Şarkı Yazarları Birliği Uluslararası tarafından verilen bir ödülde Dickinson'a atıfta bulundu. Shakespeare uzmanı Sir Jonathan Bate, daha önce Taylor Swift'i Shakespeare'e benzetmiş ve sanatçıyı "gerçek bir şair" olarak tanımlamıştı.

Kaynak: karar