Ünlü sanatçı sokak hayvanları yasasına tepki gösterdi: Ben de hayvanım Ünlü sanatçı sokak hayvanları yasasına tepki gösterdi: Ben de hayvanım

 Taylor Swift'in Rekor Kıran Dünya Turu!

Time dergisi tarafından "Yılın Kişisi" seçilen Taylor Swift, bu yıl gerçekleştirdiği dünya turuyla milyar dolar sınırını aşarak rekor kıran ilk isim oldu. Bu yıl pek çok hite imza atan ünlü yıldızın tur sonunda 2 milyon dolara ulaşması bekleniyor.

Kariyeri boyunca aldığı ödüllerle adından söz ettiren Amerikalı şarkıcı Taylor Swift, öfkeye neden olan şarkılarıyla kırdığı rekorlar nedeniyle Time dergisi tarafından 2023 Yılın Kişisi seçildi. turnedeki filmiyle sinema tarihine geçen dünya turu, Amerikan ekonomisine olan büyük etkisi ve yılın diğer birçok başarısıyla).

NTV'nin haberine göre bu yıl üst üste birçok rekora imza atan Swift, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Şarkıcı, "Eras" adlı dünya turnesinin bilet satışlarından 1 milyar dolar kazandı.

TUR SONUNDA 2 MİLYON DOLARA ULAŞABİLİR

Pollstar'ın verilerine göre Swift, bu yıl 1 milyar doları aşan ilk isim oldu. Bu rakamın tur sonunda 2 milyon dolara ulaşması bekleniyor.

Şu ana kadar 60 konserin yer aldığı şarkıcının turnesinde toplam 4,5 milyon bilet satışı gerçekleşti.

Beyoncé, 2023'ün en çok hasılat yapan dünya turları listesinde ikinci sırada yer alıyor. Gizlidir. Listenin geri kalanında Bruce Springsteen, Coldplay, Harry Styles, Morgan Wallen, Ed Sheeran, Pink, The Weeknd ve Drake yer alıyor.(Karar)

Editör: Haber Merkezi