Ezanları Selahattin Paşalı okusun Ezanları Selahattin Paşalı okusun

Nerede olursa olsun onu takip eden bir hayranını şikayet etti.  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan suç duyurusu dilekçesine göre; A.A. adlı kadın, sosyal medyada Teoman'la alakalı taciz boyutuna varan mesajlar paylaşıyordu.

AA. Soyadını değiştirerek Teoman'ın "Yakupoğlu" soyadını kullanmaya başladı. Sosyal medyada sadece Teoman'la ilgili içerik paylaşan A.A, şarkıcının paylaşımlarının altına "Cumartesi günü geleceğim, evde olacağım" ve "Canım seni görmek istiyorum" gibi yorumlar yaptı.

Sabah'tan gelen şikayet dilekçesinde; A.A.'nın olduğu belirtildi. Şarkıcının Teoman'ı görmek için yaşadığı bölgedeki market ve bakkallara adeta saklanmış, hayranlıktan çok takıntılı bir ruh hali içindeydi.

ŞÜPHELİ, ISRARLI VE PLANLI...

Şikayet dilekçesinde şu ifadelere yer verildi:

"Şüpheli, ısrarla ve planlı olarak müvekkilin huzur ve sükunetini bozmuştur. Müvekkilini ısrarla takip eden A.A.'nın bu davranışı taciz boyutuna ulaşmıştır.

Müşteri sürekli A.A.'yı dinliyor. Dışarı çıktığında. Onu bulma korkusuyla yaşayın. Sürekli izlendiğini düşünen müvekkil, can güvenliği konusunda ciddi endişe duymaktadır. Bu yüzden kendisinden şikayetçiyiz."

Savcılık konu ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: karar