Türkiye Futbol Federasyonu'nun 18 Temmuz'daki başkanlık seçimleri öncesi tarihinin belirlenmesi ve adaylarının kimler olacağına dair merak sürerken, ilk adayın kim olduğu açıklandı.

Haberlere göre, Servet Yardımcı ilk aday olarak ortaya çıktı. Ayrıca, TFF Yönetim Kurulu'nda Başkanvekili olarak görev yapmış olan Cemil Kazancı'nın da Yardımcı'nın listesinde yer alabileceği konuşuluyor.

Beşiktaşlı Al-Musrati'den taraftara özür mesajı Beşiktaşlı Al-Musrati'den taraftara özür mesajı

Servet Yardımcı

Servet Yardımcı kimdir diye merak edenler için, Türk armatör ve spor yöneticisi olan Yardımcı, 26 Aralık 1957'de doğmuştur. UEFA Yönetim Kurulu üyeliği ve geçici olarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı gibi önemli görevler üstlenmiştir. Aynı zamanda, Çaykur Rizespor'da da yöneticilik yapmıştır.

Servet Yardımcı, Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından biridir. Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren ve sektörün önemli isimlerinden biri olan Yardımcı, spor yönetiminde de etkin bir rol oynamaktadır. Türkiye Futbol Federasyonu'nda başkan vekili olarak görevinin yanı sıra, Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesidir. Ayrıca, eski Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul milletvekili ve Millî Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı adında bir kardeşi bulunmaktadır.

Kaynak: karar