İstanbul'da Cuma Günü Trafik Yoğunluğu Yüzde 81'e Ulaştı İstanbul'da Cuma Günü Trafik Yoğunluğu Yüzde 81'e Ulaştı

Tokat'ta, bir otomobil sürücüsü ile park yeri yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti. İş gereği Erbaa ilçesine gelen kadın sürücü, aracını yol kenarına park etti. Ancak aracının arkasına park edilen başka bir araç yüzünden çıkamayınca polisten yardım istedi. Gelenler arasında tartışma çıktı, olay bir anda kavgaya dönüştü.

Kavgada, minibüsten inen bir grup saldırgan, kadın sürücüye ve aracına saldırdı. Kadın sürücünün kolu kırıldı ve başına 15 dikiş atıldı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, çevredeki insanların kavgayı izlemesi dikkat çekti. Sopalı saldırganlar ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Olayla ilgili konuşan kadın sürücü, "İşim gereği Tokat'ın Erbaa ilçesine gitmiştim. Aracımı yol kenarına park ettim. İşlerimi halledip arabanın yanına geldiğimde otomobilin arkasında bir transitin olduğunu gördüm. Aracın üzerinde numara olmadığını fark edince polisten yardım istedim. Dakikalar sonra minibüs sahibi çift geldi. İşimizi bekliyorduk, beklemek zorunda mıyım diye ters cevap verdiler. Tartışma büyüdü, ardından saldırıya uğradım" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: haber3