Trabzonspor, gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi için iddialı bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Kulüp, 69 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor.

Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Trabzonspor, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Bordo-mavili ekip, 69 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna dahil etmek için adımlar atmaya başladı.

Bu sezon beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor, tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer planlarını yapıyor. Savunma hattını güçlendirmeyi amaçlayan takım, Almanya'dan oyuncu transfer etmeyi planlıyor.

Fenerbahçe Beko - Monaco maçı sonrası ortalık fena karıştı Fenerbahçe Beko - Monaco maçı sonrası ortalık fena karıştı

Sezon boyunca savunma hattında sorunlar yaşayan Trabzonspor, defans bölgesini güçlendirmeye karar verdi. Yeni sezonda yürürlüğe girecek olan yeni yabancı oyuncu kuralı çerçevesinde kaliteli oyunculara yönelmeyi hedefleyen Trabzonspor, 69 milyon euroluk bir süper yıldızı kadrosuna dahil etmek için kolları sıvadı.

Trabzon yerel basınından Taka'nın haberine göre; Gelecek sezonun şampiyonluk mücadelesi için hazırlanan Trabzonspor, Borussia Dortmund'dan ayrılan Alman savunma oyuncusu Mats Hummels'i kadrosuna katmak için adımlar atıyor.

Bordo-mavili kulübün, güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan 35 yaşındaki savunma oyuncusuyla temas kurduğu belirtiliyor. Sezon sonunda Dortmund'dan ayrılması beklenen tecrübeli oyuncunun menajerinin İstanbul'a geldiği ve Trabzonspor başkanı Ertuğrul Doğan ile görüşme yaptığı ifade ediliyor.

Mats Hummels, bugüne dek toplamda 69,70 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilmiş bir yıldız. Bu sezon Dortmund forması altında 30 maçta görev alan deneyimli savunma oyuncusu, takımına 3 gol katkısı sağladı

Kaynak: Karar