Trakya bölgesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında toplamda 19 şüpheli gözaltına alındı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezi ve Keşan ilçesinde gerçekleştirdikleri denetimlerde durumlarından şüphelendiği 7 kişiyi durdurdu. Şüphelilerin üst aramalarında 34 gram sentetik uyuşturucu, 4 uyuşturucu hap ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Tekirdağ'da da benzer şekilde uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Süleymanpaşa, Çorlu ve Kapaklı ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 10 zanlı gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 36 gram metamfetamin, 77 gram sentetik uyuşturucu, ruhsatsız tabanca, 20 tabanca fişeği ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 10 bin 600 lira ele geçirildi. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Ege Denizi'nde 4.5 Büyüklüğünde Deprem Ege Denizi'nde 4.5 Büyüklüğünde Deprem

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde de benzer bir operasyon gerçekleştirildi ve 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. İki şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Bu operasyonlarla uyuşturucuyla mücadele kapsamında önemli bir adım atılmış oldu.

Kaynak: HABERLER.COM