Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, sağlık memuru Savaş Kazikoğlu'nun (30) gece saatlerinde bulundukları binanın 2. kat balkonundan düşerek hayatını kaybetmesi, büyük üzüntü yarattı. Kazada, Savaş'ın doktor sevgilisi Türkan B. (29) ise ağır yaralandı.

Olayın yaşandığı TOKİ konutlarında bulunan Savaş Kazikoğlu ve Türkan B., iddiaya göre evde buluşup alkol aldıktan sonra bir tartışma yaşadılar. Türkan B., ifadesinde, alkolün etkisiyle dengesini kaybederek balkondan düştüğünü ve yere düşen Savaş'ı gördüğünü belirtti.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonrasında olay yerine gelen ekipler, Savaş Kazikoğlu'nun hayatını kaybettiğini ve Türkan B.'yi ağır yaralı olarak buldu. Türkan B.'nin Tunceli Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği ve vücudunda kırıklar oluştuğu belirtildi.

Olayın ardından yapılan incelemede, evde çok sayıda nörolojik hap ele geçirildi. Türkan B. hakkında gözaltı kararı verilirken, soruşturma devam ediyor.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur tedbirsizlikten öldü, kabul edilemez! "Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur tedbirsizlikten öldü, kabul edilemez!

Tunceli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Savaş Kazikoğlu'nun vefatı nedeniyle baş sağlığı dileklerinde bulunuldu.

Kaynak: DHA