Togay Bayatlı'nın hayatını kaybetmesi Türk spor basınında büyük bir üzüntüye neden oldu. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) gibi kuruluşlar da Bayatlı'nın vefatı üzerine başsağlığı mesajları yayımladılar.

Togay Bayatlı'nın meslek yaşamına İstanbulspor ve Yeşildirek takımlarında futbol oynayarak başladığı ve daha sonra spor yazarlığına adım attığı biliniyor. Bayatlı, Türk spor basınında uzun yıllar boyunca köşe yazıları kaleme aldı ve önemli görevlerde bulundu.

Bayatlı'nın vefatı üzerine Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) da başsağlığı mesajları yayımladılar. Bayatlı'nın spor camiasındaki etkisi ve katkıları ise unutulmayacak.

Esenler Erokspor'un 1. Lig'e Yükselişi: Tartışma Sürüyor Esenler Erokspor'un 1. Lig'e Yükselişi: Tartışma Sürüyor

Togay Bayatlı, 20 Eylül 1938 tarihinde Niğde'nin Bor ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Bayatlı, spor basınında uzun yıllar boyunca önemli bir figür olarak kaldı. TMOK başkanlığı da dahil olmak üzere pek çok önemli görevde bulunan Bayatlı, Türk spor basınında iz bırakan isimlerden biriydi.

Kaynak: Karar