Ankara’da Dehşet Taksi Durağına Pompalı Tüfekle Saldırı Ankara’da Dehşet Taksi Durağına Pompalı Tüfekle Saldırı

Turkcell, 12-15 Mayıs tarihleri arasında altyapı çalışmaları yapılacağını ve bu nedenle İstanbul'daki plaza ve ofislere giriş yapılamayacağını duyurdu. Altyapı çalışmalarının seçim gecesine denk gelmesi tartışmalara neden oldu. Şirketin çalışanlara gönderdiği notu paylaşan gazeteci Alican Uludağ Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Seçim öncesi ilginç bir gelişme oldu. Turkcell yönetimi, İstanbul merkezindeki çalışanlarına mesaj atarak seçim gecesi "teknik altyapı çalışmaları" nedeniyle plaza ve ofislere girişlerin yapılmayacağını bildirdi. Üstelik çalışanlar, VPN ile de bilgisayarlara bağlanamayacak" ifadelerine yer verdi. 

Seçim öncesi ilginç bir gelişme oldu.

Turkcell yönetimi, İstanbul merkezindeki çalışanlarına mesaj atarak seçim gecesi "teknik altyapı çalışmaları" nedeniyle plaza ve ofislere girişlerin yapılmayacağını bildirdi.

Üstelik çalışanlar, VPN ile de bilgisayarlara bağlanamayacak. pic.twitter.com/WcDyVHIoYi

— Alican Uludağ (@alicanuludag) May 12, 2023

Turkcell'in çalışanlarına gönderdiği notta şu ifadeler yer aldı:

Değerli arkadaşlar. 12 Mayıs Cuma akşamı 21.00'dan 15 Mayıs Pazartesi günü 06.00'ya kadar tüm plazalarımızda yapılacak olan teknik alt yapı çalışmaları nedeniyle zorunlu haller dışında plaza ve ofislerimize giriş olmayacaktır. İlgili tarihlerde VPN bağlantısı da yapılamayacaktır.

Şirketin yönetim kurulunda eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, eski  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Mehmet Hilmi Güler ve eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yer alıyor. Yönetim kurulunda yer alan diğer isimler şöyle: Ahmet AkçaMehmet BostanJan Erik RudbergErik Belfrage.

Kaynak: gazeteoksijen.com

Editör: Haber Merkezi