Ziraat Türkiye Kupası'nın heyecanla beklenen final maçı öncesinde Beşiktaş ve Trabzonspor'un teknik heyetleri ve kaptanları bir araya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yarın gerçekleşecek olan final maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunuldu.

Benfica-Feyenoord maçında Halil Umut Meler görev alacak Benfica-Feyenoord maçında Halil Umut Meler görev alacak

Beşiktaş'ın Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, maçın seyir keyfinin yüksek olmasını umut ettiğini dile getirdi. "Maç öncesinde ve sonrasında futbolun, güzelliklerin konuşulduğu, izleyicilerin keyif aldığı bir müsabaka olmasını temenni ediyorum." dedi. Ayrıca, Beşiktaş'ın her zaman şampiyonluk peşinde olduğunu vurgulayarak, takımın zorlu bir sezon geçirdiğini ancak kupayı taraftarlarına armağan etmek istediklerini ifade etti.

Beşiktaş'ın kaptanı Necip Uysal ise sezonun en önemli maçı için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini belirtti. Taraftarlarını sevindirmek istediklerini ve kupayı kazanmanın önemini vurguladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise final maçında bireysel performansların belirleyici olacağını söyledi. Avcı, "Finale kalmak güzel, finalde de dost olmak bence çok güzel." diyerek, iki takımın da kupayı almak istediğini ve Trabzonspor olarak bu kupayı tekrar kazanmak istediklerini ifade etti. Avcı ayrıca, Beşiktaş'ın kaptanı Necip Uysal hakkında övgü dolu sözler sarf ederek, "Necip Uysal harika bir oyuncu, harika bir kaptan." şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır ise Fair-Play'in konuşulduğu bir maç olmasını dilediğini belirtti. "Kupayı kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz." diyerek, takım olarak sadece kupa ve üçüncülük hedeflerinin olduğunu ve bunu başarmak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi

Kaynak: Dha