Taksi şoförü Oğuz Erge (44), kapüşonlu ve cerrahi maskeli 19 yaşındaki Delil Aysal'ı alarak, 31 Ocak günü saat 03.30 sıralarında İzmir'in Buca Gediz ilçesi Gaziemir'e doğru yola çıktığını söyledi. Taksi Gaziemir Belediyesi yakınlarına geldiğinde Aysal, kaldırıldığı İzmir Atatürk Araştırma ve Eğitim Hastanesi'nde Erge'ye arka koltuktan tabancayla 3 el ateş ederek ağır yaralandı ve hayatını kaybetti.

İzmir'den acı haber: Türkiye'nin konuştuğu taksi şoförü hayatını kaybetti. İzmir'den acı haber: Türkiye'nin konuştuğu taksi şoförü hayatını kaybetti.

Parayı, Erge'nin eşyalarını ve aracını alarak kaçan zanlı, polisin olay yeri ve çevresindeki 70 güvenlik kamerasının kaydettiği yaklaşık 110 saatlik görüntüleri incelemesinin ardından yapılan operasyonla yakalandı. Buca'da saklandığı evde gerçekleştirildi.

MÜEBBET HAPİS İSTENDİ

Oğuz Erge'yi öldüren Delil Aysal için gerekli ceza belirlendi. Oğuz Erge'yi silahla öldüren Delil Aysal tarafından; Kasten adam öldürme, yağmalama ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından dava açıldı.

Savcılığın hazırladığı iddianameden Aysal'ın, herhangi bir indirim yapılmaksızın en üst düzeyde ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep ettiğini öğreniyoruz.

Malatya'da Firari Hükümlü Evde Havalandırmada Yakalandı Malatya'da Firari Hükümlü Evde Havalandırmada Yakalandı

(karar)

Kaynak: karar