MSB: Yasa Dışı Yollarla Girmeye Çalışan 2 Kişi Yakalandı, 40 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi MSB: Yasa Dışı Yollarla Girmeye Çalışan 2 Kişi Yakalandı, 40 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

Trabzon Meydan Parkı'nda bir şahıs, Kuveytli turiste yumruk attı. Turist aldığı darbenin etkisiyle yere yığılırken olay sonrası gözaltına alınan şahıs tutuklandı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, "Yumruk vuran Trabzonlu, yumruk vurduğu Kuveytli olduğu için tutuklanıyor. Adam bıçaklayanlar ölüm tehlikesi yok diye serbest bırakılırken bu tutuklama haksızlık" ifadelerini kullandı.

Tutuklama kararına itiraz eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise sosyal medya hesabından şu ifadeleri yazdı: " Trabzon'da bir Kuveytli bir Suriyelinin lokantasında yemek yiyor. Hesap konusunda anlaşmazlık çıkıyor. Suriyeli polis çağırıyor. Kuveytli polise de direniyor. Bir Trabzonlu vatandaş polise mukavemet eden Kuveytliye yumruk atıyor. Eğer bu yumrukladığı kişi Türk olsa karakoldan serbest bırakılır. Polisler teşekkür ederler. Yumruk vuran Trabzonlu yumruk vurduğu Kuveytli olduğu için tutuklanıyor. Adam bıçaklayanlar ölüm tehlikesi yok diye serbest bırakılırken bu tutuklama haksızlık." (sondakika)

Editör: Haber Merkezi