Alanya'da uyuşturucu operasyonu: 2 kilo uyuşturucu ele geçirildi Alanya'da uyuşturucu operasyonu: 2 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Türkiye'de her gün en az bir kadın saldırgan bir erkek tarafından öldürülüyor. Bitmeyen cinayetlerde katiller hep kadınlara en yakın olan erkekler oluyor... Dün yine Ümraniye'de 3 kadın bir erkek tarafından öldürüldü. Olay yerinden kaçan katil bugün Kartal'da yakalandı. Katilin karakoldaki ifadesi ona "teslim olun" dedirtti. Saldırgan Suat Güney'in ifadesinde cinayetin ailevi nedenlerle işlendiği belirtildi.

'CİNAYETİ AİLEVİ NEDENLERDEN DOLAYI İŞLEMİŞ'

Ekipler, cinayetlerin ardından telefonunu kapatıp kaçan Suat Güney'in aracını terk ettiğini, ardından başka birinin şüpheliyi almaya geldiğini belirledi. Ekipler, şüphelinin F.D.'nin işlettiği spor salonunda olduğunu tespit etti. Kartal Karlık Mahallesi Soğanlık Caddesi'nde düzenlenen operasyonda Suat Güney'i 3 tabanca, 6 şarjör, pasaport ve yüklü miktarda dövizle ele geçirdiler.

Tutuklu Suat Güney, polise verdiği ifadede "cinayetleri ailevi nedenlerden işlediğini" söyledi. Güney ayrıca şunları söyledi: "Eşim bana hakaret etti. Kayboldum. “Kızlarım beni dinlemedi” dedi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan cinayet zanlıları Suat Güney ve F.D, polis eşliğinde İstanbul Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: karar