Türk sinemasının usta isimlerinden olan Filiz Akın, kanser tedavisi gördüğü sürecin ardından sağlık durumu hakkında sevindirici bir açıklama yaptı. 80'lerin unutulmaz oyuncusu, son MR sonuçlarına göre sağlığının iyi olduğunu belirtti ve endişeleri giderdi.

Ünlü şarkıcı Kalben 'in arkadaşı videoya kaydedip polise göndermiş! Ünlü şarkıcı Kalben 'in arkadaşı videoya kaydedip polise göndermiş!

Uzun süredir kanser tedavisi gören Akın, yakın zamanda yapılan tıbbi değerlendirmeler sonucunda endişelenecek bir durumun olmadığını öğrendi. Sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncu, özellikle oğlu İlker İnanoğlu ile bir araya gelmeye karar verdi.

Filiz Akın, oğlu İlker İnanoğlu ile bu sevindirici gelişmenin ardından bir buluşma düzenledi. Aile bağları daha da güçlenirken, ikili arasındaki sevgi ve dayanışma bir kez daha gözler önüne serildi.

Filiz Akın'ın sağlığına kavuşması sevenleri ve sevenleri için büyük bir sevinç kaynağı olurken, aynı zamanda Türk sinemasının efsane isimlerinden birinin daha uzun yıllar sanat dünyasına katkıda bulunmasına olanak tanıyacak gibi görünüyor.(sondakika)

Editör: Haber Merkezi