Ünlü Fransız moda evi Chanel'in ABD'nin başkenti Washington D.C.'deki mağazası soyuldu. Pazar günü yerel saatle 17.30 civarında bir grup beyaz bir arabadan inerek mağazaya girdi. Hırsızlardan biri yangın söndürücüyü sıkarak dikkati dağıtmaya çalışırken, ikisi kapıda bekledi, diğerleri ise hızla raflardaki poşetleri topladı.

Soygun sonrasında mağazada çalışan güvenlik görevlisinin insanların kaçmasını engellemek için ateş ettiği ancak soyguncuların kaçmayı başardığı belirtildi. Polis raporuna göre soygun sırasında toplam değeri en az 250 bin dolar olan 99 çanta çalındı.



BİLGİ VERENE ÖDÜL

Brezilya'da Evsizlerin Kaldığı Otelden Yangın Faciası: 10 Kişi Öldü Brezilya'da Evsizlerin Kaldığı Otelden Yangın Faciası: 10 Kişi Öldü


Washington Metropolitan Polis Departmanı, kimlikleri henüz belirlenemeyen soygunculardan birinin güvenlik kamerasından çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı. Soyguna karışan 6 kişinin bulunması için çalışma başlatılırken polis, yaptığı açıklamada, operasyona faydalı bilgileri paylaşan herkese bin dolar ödül verileceğini belirtti.

Kaynak: karar