Dün gece saat 03.50 sularında, Ümraniye'deki Şile Otoyolu Parseller yol ayrımı yan yolda bir trafik kazası gerçekleşti. Ünlü oyuncu Erkan Can, kullandığı aracıyla sürüş halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetmesinden dolayo demir bariyerlere çarptı.

Kazayı gören diğer sürücüler, yardım etmek için kazanın gerçekleştiği yere gelip, kazayı polis ekiplerine bildirdi. Olayın gerçekleştiği yere gelen polis ekipleri, kazayı yaralanmadan atlatan Erkan Can'a alkolmetreyi üfletti. Ünlü oyuncunun 236 promil alkollü olduğu görüldü. Kaza dan sonra ağır şekilde hasar alan araç çekici ile kaldırılırken Erkan Can'ın ehliyetine geçici bir süreyle el konuldu.

Şahane Hayatım dizisi final yapıyor! Şahane Hayatım dizisi final yapıyor!

'BENDE BİR ŞEY YOK, MATİZİM'

Kazayı gördükten sonra olay yerine gelen bir sürücü, o anları videoya kaydetti. Görüntülerde, Erkan Can, "Alkollüyüm, kanunu da biliyorum, eyvallah" diyerek alkolmetreyi üflüyor. Üfledikten sonra "Çıkacağını biliyorum" dediği görülüyor. Durumunun iyi olup olmadığının sorulunca ise  Erkan Can, "Oğlum bende bir şey yok iyiyim. Sakin ol, bende hiçbir şey yok. Matizim." diye cevap veriyor.(karar)

Editör: Haber Merkezi