Nihal Candan'ın Anoreksiya Hikayesi: Sosyal Medyanın Gölgesindeki Mücadele Nihal Candan'ın Anoreksiya Hikayesi: Sosyal Medyanın Gölgesindeki Mücadele

"Ünlü Oyuncu Ulaş Ünal, Uyuşturucu Ticareti ve Hırsızlık Suçlarından Ters Kelepçe İle Gözaltına Alındı!"

İçerik: Adana'da çekilen "Sıfır Bir" dizisiyle tanınan ve daha sonra "Kıyma" dizisinde de izleyici karşısına çıkan Ulaş Ünal, polisler tarafından gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre, Ünal'ın uyuşturucu ticareti yapmaktan tutuklandığı ve daha önce bir avukatın cüzdanını çalma suçundan dolayı da tutuklanıp serbest bırakıldığı öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretini engellemek amacıyla "torbacı" olarak adlandırılan satıcıları takip ederek operasyonlarını sürdürüyor. Bu operasyon kapsamında yapılan baskında, ünlü oyuncu Ulaş Ünal'ın da aralarında bulunduğu şahıslar Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyuva Mahallesi'nde yakalandı.

Ulaş Ünal, yanındaki Semih Ç. ve Süleyman Ö. ile birlikte yakalanarak üzerlerinde satışa hazır halde 2 pakette 1.1 gram uyuşturucu madde ve 2 adet sentetik ilaç ele geçirildi.

Emniyette ifadesi alınan Ünal, "Kullanıyorum, üzerimde sadece hap taşırım" şeklinde ifade verdi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Ulaş Ünal, Semih Ç., ve İbrahim El S. tutuklanırken, Süleyman Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ünal'ın daha önce Adana Havalimanı'nda bir avukatın cüzdanını çaldığı için cezaevinde kaldığı da ortaya çıktı.(Karar)

Editör: Haber Merkezi