Usta Oyuncu Ömer Karanlık, Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti

Türk televizyon ve sinemasının usta oyuncularından biri olan Ömer Karanlık, 65 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 'Muhteşem Yüzyıl', 'Kırmızı Oda', 'Çakallarla Dans 2' ve 'Şevkat Yerimdar' gibi birçok projede yer alan deneyimli oyuncunun ölüm haberi, yapımcı Onur Akay tarafından duyuruldu.

Onur Akay, "En son 'Afili Aşk' dizisinde rol almıştı. Dizi ve sinema filmlerinde izlediğimiz emektar oyuncumuz Ömer Karanlık, 19 Kasım 2023 Pazar günü sabah saatlerinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Usta karakter oyuncumuz dün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası, sessiz sedasız Esenyurt Yeni Mezarlık'a defnedildi. Mekânı cennet olsun inşallah" ifadeleriyle Karanlık'ın vefatını duyurdu.

Senarist Robert Towne vefat etti! Senarist Robert Towne vefat etti!

1958 yılında doğan Ömer Karanlık, kariyeri boyunca birçok önemli yapımın kadrosunda yer alarak Türk televizyon ve sinemasına katkı sağladı. Yer aldığı projeler arasında 'Şevkat Yerimdar', 'Hayat Devam Ediyor', 'Çakallarla Dans 2', ve 'Muhteşem Yüzyıl' gibi popüler diziler bulunuyor. Karanlık, dün ikindi namazını müteakip Esenyurt Yeni Mezarlık'ta defnedildi.(Karar)

Editör: Haber Merkezi