Usta şarkıcı ve oyuncu Müşerref Akay, Gökay Kalaycıoğlu ile birlikte bir programında özel hayatıyla ilgili şaşırtıcı itiraflarda bulundu. Bu zamana kadar 3 evlilik yaptığını sbelirten Akay, ilk eşine şiddet uyguladığını itiraf etti.

Prens Harry ve Meghan Markle'ın vakfına yasak getirildi! Prens Harry ve Meghan Markle'ın vakfına yasak getirildi!

"İLK KOCAMA BEN ŞİDDET UYGULADIM"

Kalaycıoğlu'nun "Hayatınızda şiddet gördünüz mü? Ezildiniz mi?" sorusuna cevaben konuşan Müşerref Akay, "Hayır, hiçbir şekilde ezilmedim. İlk eşime ben şiddet uyguladım ve sonrasında boşadım. Ama o hak etti. O bana şiddet uygulayacağını sanıyordu ama ben ona uyguladım. Çocuklarımı da aldım ve çıktım. Bana kim şiddet uygulayabilir? Ben o adama neler yaparım? Bu hayatta affedemediğim tek insan oydu. 17 yaşındayken severek evlendim. Evliliğimle ilgili hayallerim vardı. Mahmut Tezcan'ın şirketine plak yapmıştım sonrasında evlendik. 15 yıl evli kaldık. 2. evliliğimi de 20 yıl sonra yaptım ama o 1,5 yıl sürdü. 9 yıl sonra da 3. evliliğimi yaptım o da çok kısa 1,5 ay sürdü. Ben evlilik yapamıyorum ama olmuyor" ifadelerini kullandı.

"İLK EŞİME İNAT OLSUN DİYE..."

2. ve 3. evliliğinde de hep mutluluğu aradığını belirten Akay, sözlerine şu sözlerle devam etti: "İlk kocama inat olsun diye hep mutluluğu aradım. Her attığım imzada ilk evliliğimden intikam almayı düşünüyordum. Tüm hayallerim ilk evlilikle yıkıldı ve gitti. Beni aldattı mı bir fikrim yok. Çocuklarım babası olduğu için hep saygı duyuyorum. Bir düşmandan iki tane dost kazandım. İki tane pırlanta gibi oğlum var ve o adamla hiçbir ilgileri yok. Çocuklarımın hatrına ona saygı duyuyorum." dedi. (haber global)

Editör: Haber Merkezi