Ankara, Mamakta parka dikkat çeken bir grup parkta bulunan kişiler tarafından dikkat çekerek eminyete ihbar edildi.23 Ekim saat 21.40 sularında gerçekleşen olay: Doğukan K., E.G., ve M.Y. isimli arkadaşlar birlikte alkol aldıktan sonra Şahin Parkı'na gidip otomobil içerisinde zaman geçirmeye başladı.Bu sırada motorsikletle gelen birine paket içerisinde bir şey verip, para aldığını görünce gruptan E.G., motosikletin yanına giderek araçta ne yaptıklarını sordu. Motosikletlinin uyuşturucu madde aldığını söylemesi üzerine E.G., araçtakilerin fotoğraflarını çekerek 'Sizi polise ihbar edeceğim' dedi. Araçtakiler bunun üzerine olay mahalinden kaçarak uzaklaştılar.Bir süre sonra tekrar aynı yere gelen grup,Doğukan K., E.G., ve M.Y. ile tartışıp Doğukan K'Yİ Darp edip silahla ateş etti.Doğukan K., Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Doğukan K., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hipodromu'nda feci kaza: Atın üstünden geçtiği apranti hastanelik oldu Hipodromu'nda feci kaza: Atın üstünden geçtiği apranti hastanelik oldu

Anakara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro kipleri tarafında yapılana arama çalışmaları sonrasında sanıklar evlerinden alınaraka emiyete götürüldü.Emniyetteki işlermlerin tamamlanmasından sonra şahısların mahkemeye sevk edileceği öğrenildi.(sondakika)

Editör: Haber Merkezi