Haftanın ilk günü araçlarla yola çıkan İstanbullu, yoğun yağış nedeniyle İstanbul'da trafik yoğunluğuna neden oldu.

TRAFİKTE YOĞUNLUK OLUŞTU

AA'da yaşanan olaylara göre, Haliç Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kavşakları ile Haramidere Kavşağı ve Bakırköy istikametinde yoğun trafik gözlendi.

VATANDAŞLAR DURAKLARA KOŞTU

İHA'nın haberine göre Tekirdağ'da bu sabahtan itibaren yoğun yağmur yağıyor. Yağmura hazırlıksız olan bazı abonelerine otobüslere sığınırken, bazılarının şemsiyelerini açılma yolculuklarına devam etti.

“Beklediğimiz yağmur geldi”

Şiddetli yağmurun devam ettiğinden beri olduğundan Hasan Bedel, şunları söyledi: “Güzel bir sabaha geldik. Uzun süre beklenen yağmur sonunda geldi. Çiftçilerimizin bu yağmura ihtiyaçları vardı. Vatandaş olarak bizim de buna göre varlığımız vardı. Ülkenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

SOKAKLARDA SU BİRİKİNTİSİ OLUŞTU

MS tarihine ait bilgilere göre, sabah saatlerinde başlayan ve ayrılanlar devam eden sağanak yağışlar sonrasında Çanakkale'nin ana caddelerinde su birikintileri oluştu. Çanakkale Belediyesi'ne bağlı ekipler su tahliyesi için çalışma başlatıldı.

YOL EKİPLERİ SÜRÜCÜLERE DİKKAT EDİYOR

Trafik Polisi ekipleri de insanların dikkatli olmaları konusunda uyardı.Demircioğlu ve Yalı caddelerindeki esnaf, işyerlerinin su altında kalmaması için önlem almaya çalıştı.

Kocaeli'de kara yolunda çırılçıplak yürüdü Kocaeli'de kara yolunda çırılçıplak yürüdü

İstanbul'da trafik yağmuru!

SAĞANAK GÜN BOYU SÜRECEK

Kırklareli'de şiddetli yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda kaldırım ve sokaklarda biriken su birikintileri nedeniyle yayalar ilerlemekte zorlandı. Gün boyunca aralıklı yağmur bekleniyor.

EDİRNE'DE YARINA KADAR YAĞIŞ GÖRÜNÜYOR

Edirne'de yağışa hazırlıksız yakalanan bazı yurttaşlar şemsiyelerle yağmurdan korunmaya çalışırken bazıları da iş yerlerinin girişlerinde yağışın dinmesini bekledi.

Hava sıcaklığının 11 derece ölçüldüğü kentte yağışın akşam vakitlerine kadar sürmesi bekleniyor. (habertürk)

Editör: Haber Merkezi