Vuslat Doğan Sabancı'nın tekne kazası sonrası ilk fotoğrafı

Geçtiğimiz ağustos ayında Yunanistan'da yaşanan tekne kazasının ardından Vuslat Doğan Sabancı, fotoğrafını ilk kez Instagram hesabında paylaştı. Doğan, paylaşımında kaza öncesinde yapılan bir röportajda çekilen fotoğrafları kullandı.

Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı, 25 Ağustos'ta Yunanistan'ın Leros adası açıklarında tekne kazası geçirdi. ABD'de üç estetik ameliyat geçiren Vuslat Doğan Sabancı, haftalar sonra ilk kez fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

Ünlü sanatçı sokak hayvanları yasasına tepki gösterdi: Ben de hayvanım Ünlü sanatçı sokak hayvanları yasasına tepki gösterdi: Ben de hayvanım


EVİNDE FOTOĞRAF ÇEKİLDİ

Vuslat Doğan Sabancı'nın Financial Times'a verdiği röportaj sırasında İstanbul'daki evinde fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Sabancı, röportajda kullanılan fotoğrafa atıfta bulunarak uzun zamandan sonra ilk kez sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Sabancı, paylaşımında şunları söyledi: "Financial Times özel araştırması için röportaj vermekten büyük mutluluk duydum. Ayrıca Vuslat Vakfı'nın bu önemli yayında cömert dinleme çalışmalarına yer vermesi beni de mutlu etti. Ağustos ayında yapılan röportaj bu hafta sonu yayınlandı. "Fotoğraflar için Rosanna Dodds ve Kerem Uzel'e teşekkür ediyorum" dedi.(karar)

Editör: Haber Merkezi