Çağlar Ertuğrul'un Sosyal Medya Kullanımı Açıklaması! Çağlar Ertuğrul'un Sosyal Medya Kullanımı Açıklaması!

Wanda Nara gözyaşları içinde şunları söyledi: "Hiç gücüm kalmadı"

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin hayat arkadaşı Wanda Nara, samimi itiraflarda bulundu. Nara bu sözlerin ardından gözyaşlarını tutamadı.

Ülkesi Arjantin'de yayınlanan "Yıldızlarla Dans" programında yer alan Galatasaraylı yıldız Mauro Icardi'nin hayat arkadaşı Wanda Nara, İtalyan televizyonunda samimi açıklamalarda bulundu. İtalyan televizyonunda ailesinden ve fiziksel yorgunluğundan bahsetti.

ÇOK YORGUN

Wanda Nara çok yorulduğunu ifade ederek, "Her koreografiyi gerçekleştirmek için antrenman yapmak çok yorucu. Gerçekten gücüm kalmadı artık." Ben provaları bitirdiğimde o yorgun oluyor. Provalar saatler sürüyor."


KIZI WANDA'YI SUÇLUYOR: "NEDEN BURADA DEĞİLSİNİZ

Ailesi hakkında konuşan Wanda Nara şunları söyledi:

"Geçen hafta eve geldim. Orada üç gün kaldım. Ağlamak istemiyorum. Ben gerçekten üzgünüm. En küçük kızım okuldan eve iki yazılı sonuçla geldi. Birinden 2'sini, diğerinden 1'ini aldı. "Bu sen burada olmadığın için oldu" dedi. "Ailemi gerçekten özledim" dedi ve gözyaşlarını tutamadı.

"DOKTORLAR"DANS EDEBİLİRSİNİZ" dedi


Bir süredir lösemiyle mücadele eden Wanda şunları söyledi: "Dans ediyorsam bu iyi olduğumu göstermek içindir. Açıkçası teklifi aldığımda durumum zaten istikrara kavuşmuştu.


Bu yüzden beni tedavi eden doktorlara bu yarışmaya katılıp katılamayacağımı sordum. Bu konuda onayınızı aldım. "Gerçek şu ki iyiyim ama hastalıktan dolayı biraz yorgunum" dedi.


EŞİNİN GİYDİRİLMESİNE BU ŞEKİLDE YARDIMCI OLDU


Eşi Wanda Nara'ya hayran olan ünlü futbolcu Mauro Icardi'nin son görüntüsü beğeni topladı.


Klip çekimleri sırasında Wanda Nara'nın yanında olan Icardi, eşini yalnız bırakmadı. Icardi'nin prova odasında Wanda Nara'nın giyinmesine yardım ettiği görüntüler büyük beğeni topladı.


Lösemi hastalığını sosyal medya hesabından paylaşan Wanda Nara, şunları söyledi: “Ben lösemi hastasıyım. İlk başta 'Bende bu hastalık var' dedim. O zaman "bu hastalık" diyebilirim. "Artık ona adıyla hitap ediyorum" dedi.(Haberglobal)

Editör: Haber Merkezi