Survivor'da İkinci Eleme Adayı Belli Oldu! Yunus Emre Sinirden Ortalığı Dağıttı Survivor'da İkinci Eleme Adayı Belli Oldu! Yunus Emre Sinirden Ortalığı Dağıttı

Türk televizyon tarihinin en sevilen dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın' da Meltem karakterine hayat veren Pınar Altuğ, kendisi gibi ünlü olan oyuncu eşi Yağmur Atacan ile evliliğinin 15. yılını doldurdu . 2008 yılında evlenen bu çiftin, bu tarihten bir sene sonra da evliliklerinin meyvesi olan kızlarını kucaklarına almışlardı.

Aralarındaki yaş farkı sebebiyle ara ara eleştirilere maruz kalan çift, evlilikleriyle düşman çatlatıyor. Ünlü çift geçenki akşam bir etkinliğe katıldı. Yağmur Atacan, uzun senelerdir televizyonlarda yer almıyor. Ticaret ile uğraşmaya başlayarak kendi şirketini kuran Atacan, ‘Set ortamını ve oyunculuğu özlediniz mi?’ sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Ben bıraktım yani demek istediğim ara verdim. Biraz daha ön planda olan karakterler oynama fırsatı olursa olabilir niye olmasın? Setleri de özlersiniz tabiki özlememek mümkün mü? Herkes el üstünde tutuyor ya sizleri ondan setler özleniyor. Ticaret hayatında kimse kimseye acımıyor. Siz her zaman oyunculuk kısmında ağasınız. şöyle söyleyebilirim ki iki işi de başarılıbir şekilde yapıyorsanız ne güzel. Ama kendi tatilinizi satın almak istiyorsanız oyunculuk yapmamak en mantıklısı. Ama artık değilmiş ben bilmiyorum" dedi.

''KARAR 30 SANİYE SÜRDÜ''

''Pınar ile evleneceğimiz gün sabah 7'de gittim eve. Akşam da düğün yaptık. Bu işler böyle. Çocuğumuz olduktan sonra ara verdim setlere. İkimizden birisi bırakacaktı setleri. Az kazanan bırakacaktı setleri. Ben bırakayım bari dedim. Bırakma kararı 30 saniye sürdü'' dedi.(karar)

Editör: Haber Merkezi