Aksaray'da meydana gelen trafik kazasında, bir kamyonetin kamyona arkadan çarpması sonucu kamyonete sıkışan bir yolcu ilginç bir soru sordu. Kaza anında kamyonette sıkışan yaralı, kendisine müdahale eden sağlık görevlilerine dönerek "Yüzüm çok mu kötü?" diye sordu.

Detaylar şöyle:

Aksaray Nevşehir karayolunun 2. kilometresinde gerçekleşen kaza, Y.I. (42) tarafından idare edilen hafif ticari aracın, önünde seyreden F.Ç. (27) yönetimindeki kamyonun kasasına arkadan çarpmasıyla meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari aracın önü hasar alırken, sağ ön koltukta bulunan yolcu C.Y.A. (28) araç içinde sıkıştı.

Suç Örgütü Davasında Ayhan Bora Kaplan'ın Eleştirileri: 'Bu Nasıl Bir Devlet, Biz Kime Güveneceğiz? Suç Örgütü Davasında Ayhan Bora Kaplan'ın Eleştirileri: 'Bu Nasıl Bir Devlet, Biz Kime Güveneceğiz?

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya kamyonet içerisinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ancak, sıkıştığı yerden kurtarılmayı beklerken yaralı, zaman zaman büyük acılar yaşadı. Bu sırada, sağlık ekipleriyle sohbet eden ve acısını bir an unutan yaralı sürücü, kendisine "Yüzüm çok mu kötü?" diye sordu. Sağlık ekipleri, yaralının yüzünde sadece küçük bir çizik olduğunu belirtmesine rağmen, yaralı "Tüh" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin olay yerine gelmesiyle sıkışan yolcu, yaklaşık yarım saat süren bir kurtarma operasyonunun ardından araçtan çıkarıldı. Daha sonra ambulansa taşınarak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine götürülen yaralının sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Kazayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tahkikat başlatıldı.

Kaynak: milliyet