İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, yarın Üsküdar'da gerçekleştirilecek "İstanbul'u Koşuyorum Asya Etabı Koşusu" ve Şişli'deki "Bizim Sokak" etkinliği sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Üsküdar'da, Harem sahil yolu, Hakimiyeti Milliye Caddesi, Paşalimanı Caddesi, Kuzguncuk Çarşı Caddesi, Abdullah Ağa Caddesi ve bu güzergaha çıkan tüm cadde ve sokaklar trafiğe kapatılacak. Alternatif güzergahlar olarak Selimiye İskele, Dr. Eyüp Aksoy, Nuhkuyusu, Gümüşyolu, Beylerbeyi Abdullah Ağa, Hakimiyeti Milliye, Halk, Cumhuriyet ve Dr. Fahri Atabey caddeleri ile D-100 kara yolu kullanılabilecek.

Mersin'de damat eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü Mersin'de damat eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü

Şişli'deki "Bizim Sokak" etkinliği kapsamında ise Paşa Mahallesi'nde Behram Çavuş Sokak, Civelek Sokak girişinden itibaren Ortanca Sokak kesişimine, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi'nde Çınar Sokak, Kuruçay Caddesi girişinden itibaren Eren Sokak kesişimine, Gülbahar Mahallesi'nde Çimen 1 Sokak, Gülbahar Caddesi girişinden itibaren Kurtuluş ve Ülkü Sokak kesişimine, Fulya Mahallesi'nde Akıncı Bayırı Sokak, Galip Bey Sokak girişinden itibaren Mevlüt Pehlivan Sokak kesişimine, Cumhuriyet Mahallesi'nde Kazım Orbay Caddesi, Silahşör Caddesi girişinden itibaren Harzemşah Sokak kesişimine kadar olan güzergahlar 11.00-17.00 saatleri arasında araç trafiğine kapatılacak. Yay Meydanı, Batı, Kuruçay, Gülbahar, Silahşör, Sıracevizler, Ortaklar caddeleri ile Civelek, Ortaca, Eren, Seyhan, Gürbüz, Ülkü, Kurtuluş, Haşhaş, Mevlüt Pehlivan, Mevlüt Pehlivan Yanı, Galip Bey, Harzemşah ve Feriköy Fırın sokakları alternatif güzergah olarak belirlendi.

Kaynak: KARAR