Şimdilerde 73 yaşınd olan ünlü isim, eski Fenerbahçeli futbolcu Engin Verel ile 1979 yılında hayatını birleştirip Fransa'ya yerleşti. Erdeniz ve Verel'in bu evliliğinden bir oğulları dünyaya geldi. Yeşilçam'ın esmer güzeli Bahar Erdeniz'in oğlu şimdilerin yıldız oyuncusu çıktı

Yeşilçam'ın sevilen ismi Bahar Erdeniz, çekici güzelliği ve oyunculuğuyla kendi döneminde oldukça ses getirmişti.Bir döneme damga vuran Bahar Erdeniz, 1971 senesinde Mankenler Kraliçesi seçilerek birincilik tacının sahibi olmuştu.

Şimdilerde 73 yaşında olan Bahar Erdeniz, adeta yıllara meydan okuyor. Erdeniz, eski Fenerbahçe'li futbolcu Engin Verel ile 2. evliliğini yapıp Fransa'ya yerleşti

Çiftin bu evliliğinden bir oğulları dünyaya geldi. Can Verel de annesinin izinden giderek oyuncu oldu. Can Verel, 1982 İstanbul doğumludur. 

İlk oyunculuk deneyimini 2004 senesinde gösterilen Omuz Omuza dizisi ile yaşamıştır. Selena ve Arka Sokaklar dahil olmak üzere birçok projede yer alan Verel, Yemin dizisi sayesinde tanınmaya başladı.

Yemin dizisinde oynadığı Kemal Tarhun karakteriyle geniş çevrelerce tanındı. Can Verel'in Alya isminde bir kızı bulunuyor(sabah)

Prens Harry ve Meghan Markle'ın vakfına yasak getirildi! Prens Harry ve Meghan Markle'ın vakfına yasak getirildi!

Editör: Haber Merkezi