Mert Demir, "Antidepresan" şarkısıyla hızlı bir çıkış yapmış ve Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla da gündemde kalmıştı. Ancak şimdi "Ateşe Düştüm" şarkısıyla adından söz ettiriyor.

Şarkının back vokalini Serenay Sarıkaya'nın yapmasıyla daha da dikkat çeken "Ateşe Düştüm", kısa sürede geniş kitleler tarafından benimsendi.

Saldırıya uğrayan Cem Adrian'a sanatçılardan destek geldi Saldırıya uğrayan Cem Adrian'a sanatçılardan destek geldi

Geçtiğimiz haftalarda Aramızda Kalmasın programına katılan Yılmaz Morgül, Mert Demir'in yorumunu eleştirmişti. "Ben şarkıyı yaşamak isterim. Yani bu ateşlere düştüğünü bana anlat, bunu yaşat bana" diyerek farklı bir yaklaşım sergilemişti. Ardından kendi tarzında şarkıyı seslendiren Morgül, kısa sürede sosyal medyada gündem olmuştu.

Bu eleştirinin ardından stüdyoya geçen Morgül, şarkıyı kendi yorumuyla seslendirdi ve ardından klibini çekerek YouTube'de yayınladı. Ancak klibi telif engeline takıldı ve MESAM/MSG tarafından kaldırıldı. Bunun üzerine sessizliğini bozan Morgül, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Morgül, "Z kuşağı da isyanda! Eser hak ettiği şekilde yorumlandı, yaşayarak okudum. Bu kişiyi milyonlarca dinleyicime havale ediyorum" ifadelerini kullanarak durumunu dile getirdi.

Ayrıca "Bu yasak Mert Demir'den geldi" diyerek, kendisine ulaşmaya çalıştığını ancak başarılı olamadığını belirtti ve "Benim yorumum ondan daha efsane" diyerek sitem etti.

Kaynak: NTV