Ormanda Ayının Saldırısına Uğrayan Köylü Tedavi Altında Ormanda Ayının Saldırısına Uğrayan Köylü Tedavi Altında

YPG'nin Fransa'daki Protestolara Destek Verdiği Ortaya Çıktı

Fransa'da Nahel M.'nin polis kurşunuyla hayatını kaybetmesiyle başlayan gösterilerde, terör örgütü YPG'nin kadın kolu protestoculara destek verdiği ortaya çıktı. YPG/PKK'ya daha önce onur madalyası veren Fransa senatosu, bu destek açıklamasıyla şok etkisi yarattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Avrupa ülkelerini teröristlere sahip çıkmamaları konusunda uyardı.

PROTESTOCULARA DESTEK VERDİLER

Geçtiğimiz aylarda 'Onur Madalyası' verdikleri terör örgütü YPG'nin kadın kolu göstericilere destek verdiğini açıkladı. Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu YPG'nin kadın kolu YPJ, Fransa'daki protestoculara "Yaşasın Rojova'dan Fransa'ya Halkların Direnişi" yazılı mesaj ile destek verdi.

RESEPSİYONDA ONUR MADALYASI VERMİŞLERDİ

Fransa senatosu geçtiğimiz aylarda terör örgütü YPG/PKK ile ilgili skandal bir karara imza atmıştı. Nevruz dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda YPG/YPJ'ye 'onur madalyası vermişti. Resepsiyona, PKK'nın Suriye kolu YPG ve onun kadın yapılanması YPJ'nin sözde sözcüleri Nuri Mehmud ile Ruksan Mihemed davet edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan uyarmıştı! Fransa'ya bir darbe de onur madalyası verdikleri terör örgütü YPG'den geldi

ERDOĞAN: BESLEDİĞİNİZ YILAN BİR GÜN SİZİ DE SOKABİLİR

2015'te ise hain terör örgütü YPG/PKK'nın Elysee Sarayı'nda elebaşlarını ve sözde yöneticilerini askeri üniformalarıyla ağırlamışlardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teröristlere sahip çıkan Avrupa ülkelerini "Beslediğiniz yılan bir gün sizi de sokabilir" diyerek uyarmıştı.

Editör: Haber Merkezi