Antalya'da yaşanan hadise, 20 Mart' 2023 saat öğlen 14.30 sularında Muratpaşa ilçesinde bulunan Ermenek Mahallesi Rauf Denktaş Bulvarı'nda Zehra Çatal'ın sahibi olduğu inşaat şirketinde meydana geldi. İnşaat şirketine giden Yılmaz Fahrioğlu, Zehra Çatal'la görüşmek istedi. Görüşme esnasında çıkan tartışmada silahla 9 kez ateş edip, şirketten kaçtı.

Zehra Çatal olay yerinde yaşamını yitirdi, Yılmaz Fahrioğlu da 1 aylık arama sonucunda Diyarbakır'da yakalanıp, tutuklanarak cezaevine götürüldü.

"SENİ DE ÖLDÜRECEĞİZ"

Bursa'da TikTok'ta Çocuğu Kanlar İçindeyken Canlı Yayın Açan Kadın Tutuklandı Bursa'da TikTok'ta Çocuğu Kanlar İçindeyken Canlı Yayın Açan Kadın Tutuklandı

Yılmaz Fahrioğlu hakkında 'ruhsatsız silah bulundurma' ve 'kadına karşı kasten öldürme' suçlarından 3 yıla kadar ve ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı. Antalya adliyesi 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada sanık Yılmaz Fahrioğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı ve taraf avukatları katıldı. Şikayetçi olan avukatı, Zehra Çatal'ın babasının karşı taraftan şikayetçi olmayacağını ve mirasını istemediğini belirterek, “'Zehra'yı öldürdük seni de öldüreceğiz' yönünde ses kayıtları mevcuttur. Farklı gizli bir celse açılmasını talep ediyoruz. Diğer yandan Zehra ile babası yıllardır görüşmüyordu. Zehra'ya bu zamana kadar bakan anneannesi ve dayısıdır" dedi.

"ZEHRA BENİ DOLANDIRDI"

Taraf avukatlarının savunmalarını yapması ve tanıkların dinlendikten sonra sanık Yılmaz Fahrioğlu, mağdur olduğunu iddia ederek, “Zehra beni dolandırdı. Benden aldığı parayı vereceğini söyledi ama beni oyalayıp, vermedi. Çocuklarım perişan ve mağdur. Üniversiteye gidecek çocuğum vardı, gidemedi. Tahliye olmayı talep ediyorum" diyerek ifade verdi.

Şikayetçi olan avukatının gizli oturum talebini reddeden mahkeme heyeti, sanık Fahrioğlu'nun telefonunun incelenmesine, tutukluluk halinin devamına ve Zehra Çatal'ın dayısı olan Erol G.'nin bir sonraki duruşmaya getirilmesine karar vererek duruşmayı ileri tarihe erteledi. (haber global)

Editör: Haber Merkezi