Hipodromu'nda feci kaza: Atın üstünden geçtiği apranti hastanelik oldu Hipodromu'nda feci kaza: Atın üstünden geçtiği apranti hastanelik oldu

İstanbul'un Esenler ilçesinde dün gece meydana gelen şiddet olayı, toplumda derin bir üzüntü yarattı. Sokakta yürüyen bir baba ve oğluna yönelik silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan baba, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay, Cumartesi gecesi saat 23.00 sıralarında Esenler Menderes Mahallesi 329. Sokak'ta meydana geldi. Henüz kimliği belirsiz kişi veya kişilerce gerçekleştirilen saldırıda, baba Nazım Kadir Cansız vücuduna isabet eden çok sayıda kurşunla ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Cansız, acil olarak hastaneye kaldırıldı. Ancak, yaşanan tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Olaya tanık olan Hasan Karakaya, "Sipariş dağıtıyordum, silah seslerine geldim. Baktım arkadaş yerde yatıyor, vücudunda çok sayıda mermi izi vardı. Ambulans geldi, müdahale etti. Yaşıyordu, belirti vardı ama kötü oldu yani. Mermi izleri vardı vücudunda, sağlık ekipleri o an kalp masajı yaptı." şeklinde konuştu.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Ancak henüz şüphelilerin kimlikleri ve neden saldırıyı gerçekleştirdikleri konusunda herhangi bir bilgi verilmedi.

Kaynak: DHA