Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan ve "torbacı" olarak bilinen şahıslara yönelik bir operasyon düzenledi. 3 ay süren titiz çalışmaların ardından gerçekleştirilen operasyonda, 13 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Toplamda 35 ekip ve 115 personelin katıldığı bu operasyonlar neticesinde, 11 şahıs gözaltına alındı.

Oğuz Murat Acı olayında yeni gelişme:  Aracın içinde Demirörenlerin oğlu da var Oğuz Murat Acı olayında yeni gelişme: Aracın içinde Demirörenlerin oğlu da var

Yapılan aramalarda ise 29 gram uyuşturucu madde, 79 adet sentetik hap, 1 adet hassas terazi, 5 adet tüfek, 2 adet tabanca, 5 adet tabanca fişeği, 5 adet kurusıkı tabanca, 4 adet çalıntı bilgisayar laptop, 37 adet çalıntı telefon, 6 adet çalıntı tablet, 2 adet çalıntı oto teybi, 14 adet bıçak, 3 adet çalıntı hoparlör ve 2 adet çalıntı keman ele geçirildi.

Gözaltına alınan 11 kişi, emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan bu şahıslardan 10'u tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyon, uyuşturucu ticareti ve benzeri suçların önlenmesi ve şehirdeki güvenliğin sağlanması adına kayda değer bir başarı olarak kaydedildi.

Kaynak: HABERLER.COM