İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle Türk Hava Yolları (THY), seferlerine ilişkin açıklamalarda bulunuldu.

Türk Hava Yolları, 18 Kasım Cumartesi günü bugün 40'a yakın uçuşun iptal edildiğini duyurdu.

Burada THY uçuş durumu ve değişiklik talebi ile THY uçuş iptallerinin listesi listelenir..

THY'DEN AÇIKLAMA YAPILDI

AA'nın haberine göre, THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, "İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Meteoroloji Durumlar Kurulunun sona ermesi toplam 40 seferimiz akşamları olarak iptal edildi." denildi.

Açıklamada, THY internet sitesindeki "Uçuş Durum Sorgulama" bölümünde yolculara uçuşlarının iptal edilmesi tavsiye edildi.

Yargıtay başkanı 25 Mart'tan bu yana seçilemedi: 32. tura kaldı Yargıtay başkanı 25 Mart'tan bu yana seçilemedi: 32. tura kaldı

AFAD İSTANBULLULARI UYARDI

Öte yandan AFAD, SMS uyarısında şunları söyledi:

"Meteoroloji performansına göre İstanbul'da sağanak yağış ve sağanak yağış bekleniyor." Sel, yıldırım, su baskını, çatının çökmesi ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli olun. "

İSTANBUL'DA İKİ GÜN FIRTINA VAR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan basın açıklamasında şöyle deniyor: “Cumartesi sabahından bölge genelinde kuzey ve kuzeybatıdan sağanak yağış (50-70 km/saat) ile şiddetli sağanak (70-90 km/saat) meydana geldi. h)) doğuda bazı  yerlerde Pazar sabahı erken saatlerde fırtına benzeri rüzgarlar (90-110 km/saat) bekleneceğinden dikkatli olmak ve nakliye gibi olumsuz akımlara dikkat edilmesi gerekiyor.

“Ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” diye yazdılar. (habertürk)

Editör: Haber Merkezi