İstanbul

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 19 Mayıs kutlamaları 17 Mayıs’ta başladı. Bugün Anadolu yakasındaki Maltepe Etkinlik Alanı’nda yapılacak son konser etkinliğinde Edis, Hey Douglas ve Konukları, Gaye Su Akyol, Evrencan Gündüz, Güneş, Nova Norda, Evdeki Saat ve Aybüke Albere sahne alacak. Sütlüce’deki İBB Miniatürk otoparkında ise saat 20.00’de DJ performansı başlayacak, ardından saat 21.00’de Candan Erçetin sahneye çıkacak.

Ankara

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 17 Mayıs’ta başlayan konserlerine bugün Mor ve Ötesi ile devam edecek. Çankaya’da hazine avı, dans gösterileri, sokak turnuvaları, sanat atölyeleri, e-spor etkinlikleri ve yemek yarışmaları düzenlenecek. CHP Gençlik Kolları saat 10.00’da Güvenpark’tan Anıtkabir’e yürüyecek.

Rusya'da terör saldırısı düzenleyen şahıs Bodrum'da yakalandı Rusya'da terör saldırısı düzenleyen şahıs Bodrum'da yakalandı

Samsun

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mayıs’ı Samsun’da kutlayacak. Özel, sabah Ankara’daki resmi törenlere katıldıktan sonra saat 15.00’te Samsun'a geçecek. CHP Samsun İl Örgütü’nün düzenleyeceği Tütün İskelesi’ndeki karşılama töreninin ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapılacak. Saat 17.00’de Atakum Çakırlar Korusu’nda Gençlik Kampı’nda gençlerle buluşacak.

İzmir

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs için hazırladığı etkinlikleri tüm kente yayacak. Saat 19.00’da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) “Gençler Sahne Sizin” etkinliği düzenlenecek. Akustik konser vermek isteyen 14-20 yaş arası gençlerden seçilen 19 müzisyen sahnede olacak. Gündoğdu Meydanı’ndaki DJ performansının ardından saat 21.00’de ünlü sanatçı Sıla sahne alacak. Dikili’deki 75. Yıl Parkı’nda saat 21.00’de İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası konser verecek.

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin "Bursa Gençlik Şenliği"nin bugün son günü. Ücretsiz olarak tüm halka açık olan şenlikte konserler, yarışmalar, turnuvalar ve parkurlar yer alıyor. Saat 20:30’da Emre Fel ve saat 22:00’de Blok3 sahne alacak.

Antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya ve Alanya'da fener alayı ve konserler düzenleyecek. Konyaaltı Varyant'tan Cumhuriyet Meydanı'na Fener Alayı düzenlenecek. Fener alayının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda ünlü sanatçı Buray konser verecek. Alanya’daki kutlamalar saat 20.00’de Atatürk Anıtı önünde başlayacak ve saat 21.00’de Belediye Sarayı arkasında Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun konseri ile devam edecek.

Kaynak: Cumhuriyet