Kaza Detayları

Kaza, saat 18.45 sıralarında, Kayışdağı Mahallesi Akyazı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, kızı ile birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan S.T.'ye, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir motokurye çarptı. Çarpmanın etkisiyle S.T. savrularak yere düştü, kuryenin kullandığı motosiklet ise park halindeki trafik ekibine ait polis aracına çarptı. Kazada S.T. ağır yaralandı, kızı ise sinir krizi geçirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan S.T.'ye ilk müdahaleyi yaptı. Sinir krizi geçiren kızı ise çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirildi. İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan S.T.'nin yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kaza Yapan Motokurye Olay Yerinden Kaçtı

Yayaya çarptıktan sonra motosikletiyle polis aracına çarparak yere düşen motokurye, kazanın şoku ile bir süre olay yerinde dolaştı. Kazayı yara almadan atlatan motokurye, yaralının başında toplanan kalabalığın da etkisiyle olay yerinden koşarak uzaklaştı. Polis tarafından fark edilen motokurye daha sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Bingöl'de madde bağımlısı şahsın bıçakladığı 2 kişi daha can verdi Bingöl'de madde bağımlısı şahsın bıçakladığı 2 kişi daha can verdi

Kaza Anı Kamerada

Motokuryenin yayaya çarptığı anlar, çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, S.T.'nin kızı ile yolun karşısına hızlıca geçmeye çalıştığı anda motosikletin çarptığı anlar yer aldı. Bu sırada S.T. yere savrulurken, motosiklet park halindeki trafik polisinin aracına çarptı. Çevredekiler yardıma koşarken, S.T.'nin kızı sinir krizi geçirdi, motokurye ise kalabalıktan yararlanarak olay yerinden uzaklaştı.

Görgü Tanıklarının Anlatımları

Cadde üzerinde iş yeri bulunan Selçuk Tuzluca, kazayla ilgili şunları söyledi: "Dükkandan dışarı çıktığımda yaya yatıyordu yerde, müdahale ediyorlardı. Motorcu yayaya vurdu dediler. Biraz da kötü düşmüştü, kafasını asfalta vurmuş. Durumu ağırdı. O sırada arabadan bir bayan sağlıkçı geldi, müdahale yaptı. Sonra ambulans geldi. Ambulansla aldılar. Motorcu kaçtı dediler ama ekipler geri alıp getirdiler. Motorun ruhsatından falan çocuğu bulup getirdiler. Sonrasında alıp götürdüler çocuğu da," şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA