Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'nın başrollerini paylaştığı Joker'in devam filminin fragmanı, çıkışının ilk 24 saati içinde 167 milyon izleyiciye ulaşarak büyük bir rekor kırdı.

Warner Bros'un Las Vegas'taki CinemaCon etkinliğinde tanıtım fragmanı gösterildikten sonra hemen internete düştü. Variety'ye konuşan kaynaklar, Joker'in devam filminin fragmanının, hem izlenme hem de etkileşim açısından geçen yılın gişe rekorunu elinde bulunduran Barbie'yi geride bıraktığını ve Warner Bros'un son yıllardaki en büyük lansmanı olduğunu belirtti. Lady Gaga'nın 150 milyondan fazla takipçisi bulunan sosyal medya hesaplarının da fragmanın başarısında büyük etkisi olduğu vurgulandı.

Fragman, prömiyer gecesinde YouTube'da hızla bir numaralı trend video haline geldi. Sadece bu platformda 18,7 milyondan fazla izlenme sayısına ulaşan fragman, lansmanından iki gün sonra bile hala ilgi görmeye ve etkileşim almaya devam ediyor.

Joker'in devam filminin fragmanı, ilk 24 saat boyunca Twitter'da da büyük ilgi gördü. #JokerFolieADeux etiketiyle fragmanla ilgili 10 farklı ifade, kısa sürede platformun Trend Topic listesine yerleşti.

Bu fragman rakamları Warner Bros için önemli bir gelişme çünkü Joker: İkili Delilik'in ilk fragmanı Barbie'yi geride bırakmayı başarmış ve stüdyoya dünya çapında 1,4 milyar dolarlık bir gelir getirmişti. İlk Joker filmi 2019'da 1 milyar doların üzerinde hasılat elde etmişti. Devam filmi, bu ilginin ve Lady Gaga gibi bir süperstarın katılımının ardından daha da yüksek bir gişe başarısı hedefliyor.

Joker: İkili Delilik'in konusu hakkında pek fazla bilgi olmasa da, Arkham Tımarhanesi'nde geçen bir müzikal olduğu biliniyor.

Şahsiyet dizisi Fransa ekranlarına uyarlanacak Şahsiyet dizisi Fransa ekranlarına uyarlanacak

Phoenix, Joker rolünde geri dönmekten heyecan duyduğunu belirtti ve karakterle nereye gidebileceklerine dair sonsuz olasılık olduğuna inandığını söyledi.

Kaynak: karar