Son dönemde şarkıcı Mert Demir ile ilişkisiyle gündeme gelen Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen "GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri" gecesinde yer aldı ve GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü'nü kazandı.

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşan ve beğeni toplayan Sarıkaya, derin göğüs dekolteli siyah elbisesi ve doğal saç stiliyle göz kamaştırdı. 31 yaşındaki oyuncunun tarzı ise takdir topladı.

GQ Türkiye, ödülünü Serenay Sarıkaya'ya layık görmesini şu sözlerle duyurmuştu: "Bir aktris olarak ilham veren yeteneğiyle yurt dışında en çok izlenen yapımlarda rol aldı, sayısız ödül kazandı.

Yargı ekibi finali seyircisiyle izleyecek Yargı ekibi finali seyircisiyle izleyecek

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra farkındalık yaratan duruşuyla modada Türk ve uluslararası markaların ikonik ismi oldu. Alice Müzikali’nde 100 oyunluk başrolüyle içindeki sesi özgür bıraktı ve tiyatro sahnelerine taşıdı. Dünyanın ilham verici yıldızlarını küresel editörlerin değerlendirmeleriyle onurlandıran ve ödüllendiren GQ Global Creativity Awards gururla sunar… GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü’nün sahibi: Serenay Sarıkaya."

Öte yandan, tarzıyla sık sık dikkatleri üzerine çeken Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda İtalyan mücevher markasının elçisi olarak Seul'a gitmişti ve simsiyah görünümüyle adından söz ettirmişti.

Kaynak: NTV