Trabzon'un Çukurçayır Mahallesi Akın Sokak'ta meydana gelen trajik olayda, Saklı Kent Sitesi'nin 2. katında oturan baba Pirali Emral ile oğlu Hasan Emral arasında çıkan tartışma, kanlı bir cinayet ve intihara dönüştü.

Kartal'da dükkandan haraç alamayanlar uzun namlulu silahla saldırdılar Kartal'da dükkandan haraç alamayanlar uzun namlulu silahla saldırdılar

Olayın meydana geldiği adrese yapılan polis ve sağlık ekipleri sevkedildi. İnceleme sonucunda, baba Pirali Emral'ın oğlu Hasan Emral'a tabancayla ateş edip, ardından aynı silahı kendi başına dayayarak intihar girişiminde bulunduğu belirlendi.

Komşularının ihbarı üzerine olay yerine ulaşan ekipler, evde Hasan Emral'ın öldüğünü, baba Pirali Emral'ın ise ağır yaralı olduğunu tespit etti. Ancak, her iki şahıs da kaldırıldıkları Fatih Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Olayın ardında, baba Pirali Emral'ın oğlu Hasan Emral ile kentte bir otele ortak oldukları ve 3 milyon lira civarında bir borçları olduğu ortaya çıktı. Kahvaltı sırasında yaşanan tartışmanın sonucunda baba, oğluna ateş edip ardından intihar ederek yaşamına son verdi. 

Kaynak: sözcü